Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Nova exposició mensual al Calisay dedicada a Jordi de Mas

La mostra porta per nom “Jordi de Mas, cronista infatigable. L’Arenys de finals del segle XX”. La inauguració serà aquest dijous 4 de juliol a les 19:30h a la Sala d’Exposicions del Calisay. Es podrà veure fins al 28 del mateix mes els divendres de 18 a 20:30h i dissabte i diumenges, d'11 a 13h i de 18 a 20:30h. Es tracta d'una exposició basada en fotografies. Es podran veure més de 200 imatges. 

Jordi de Mas i Tejedor (1924-2010) va ser un home de conviccions, amant de la família, de la llengua i del país. Durant trenta anys, des del 1980, a Arenys de Mar va ser conegut com a professor de Llengua i Literatura catalanes a l’Institut i com a cap de redacció de la revista Arenys Vida Parroquial al llarg de vint-i-tres anys.

Algunes de les seves passions van ser l’excursionisme, l’escriptura, el dibuix, la fotografia i el col·leccionisme de goigs. Moltes d’aquestes habilitats les va plasmar a la revista sent-ne il·lustrador, fotògraf, redactor i corrector.

Va guanyar diversos premis literaris locals i ens va deixar obres publicades, com “El raval de mar” i “Història de l’Institut d’Arenys de Mar”, i d’inèdites, com “Les Clarisses”. 

 

Publicat el 3 de juliol de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^