Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Els festivals musicals i activitats familiars, punts forts de la recta final del mes d'agost a Arenys

festival musica a la grutaL’activitat cultural i festiva no s’atura a Arenys de Mar. Després de gaudir de Sant Roc, els darrers dies del mes d’agost estan plens de música i activitats.

Aquest divendres, 23 d’agost, se celebra el quart concert del Festival de Jazz amb Anthus Quintet. Anthus i el seu grup de jazz volen expressar tot el seu amor rendint homenatge a l’estrella universal Nat King Cole a través d’arranjaments propis. Amb tocs de swing, latin jazz i balades fascinants. La cita és a les deu de la nit al pati del Xifré. Podeu comprar les entrades aquí.

Dissabte 24, a les 10 de la nit, l’escenari es trasllada a la Gruta de Lurdes. En el marc del Festival de Música a la Gruta, podrem escoltar el Trio Alenar, que ens presentarà el seu concert “Sento d’amor la flama” on fusionen músiques de les antigues tradicions musicals del continent europeu: balades escoceses, angleses i gigues irlandeses es mesclen amb músiques de la Mediterrània. Podeu comprar les entrades aquí.

La tarda de diumenge 25 és el moment pels més petits: es podran divertir en un espectacular circuit d’inflables que es muntarà a partir de les 7 de la tarda a la riera zona nova coberta.

Aquestes i moltes altres activitats les podeu trobar a l’agenda digital de l’Ajuntament d’Arenys de Mar.

Publicat el 20 d'agost de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^