Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Estudiants del màster d'Arquitectura de la UPC faran treballs per aportar idees en diferents projectes de millora per Arenys

La Sala Josep Maria Arnau del Calisay ha acollit el matí del dimecres 25 de setembre la visita de 80 estudiants del màster habilitant d’Arquitectura de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC Barcelona Tech). Els estudiants realitzaran treballs que giraran entorn d'idees sobre projectes per a millorar la nostra vila en diferents àmbits, com l’urbanístic, el paisatgístic o l'edificatori.

L’Alcalde, Estanis Fors, i el regidor d’Urbanisme, Domènec Massuet, els han donat la benvinguda. Posteriorment, els arquitectes municipals Marc Vilella i Miquel Canal; la tècnica de Medi Ambient, Jordina Vila; la tècnica de Participació, Laura Espinasa, i la tècnica de Joventut, Helena Saurí, han parlat sobre la vila i aquells aspectes on proposen que es podria centrar el treball dels estudiants.

Alguns dels projectes que s’han plantejat són la remodelació del Camí de Mar, la reforma del Casal Sant Vicenç, la nova piscina descoberta i la pista esportiva del Cassà, la reforma del Mercat, els habitatges per a joves a la zona Maricel, la reforma de l’edifici Xifré per a fer-lo més sostenible, un nou casal per a la gent gran, nous equipaments als barris com Sant Elm i el Pla dels Frares o la detecció de barreres arquitectòniques i d’il·luminació.

Els estudiants del màster són alumnes de l’ETSAV (Escola Tècnica d’Arquitectura del Vallès), que cada any selecciona un municipi sobre el qual treballar, i aquest any ha estat Arenys de Mar. Treballaran per parelles, per la qual cosa al juliol del 2025 s'hauran fet 40 projectes en diversos àmbits per a millorar la vila.

Publicat el 25 de setembre de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^