Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La Mare de Deu del Carme ens porta aquest any en processó i de regata

La festa de la Mare de Déu del Carme té un significat especial als pobles amb port. A la nostra vila, la protectora dels mariners surt de la Casa del Mar, per a acostar-se als pescadors i a la gent del mar en general.

Amb embarcacions de tota mena, grossos quitllats, barques de pesca, barques esportives i de passeig,  engalanades per a l'ocasió i fent sonar les seves botzines, acompanyen la imatge de la Verge en el seu passeig marítim. Mentre al moll i pels voltants del port la gent gaudeix de la processó marítima.

La processó sortirà del Port d'Arenys dissabte a les sis de la tarda. A les set es farà una missa al Port, i seguidament hi haurà una sardinada popular.

Els actes son organitzats per la Confraria Sant Elm i la Branca de Dones Fundació Anna Saez, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Arenys de Mar.

Trobareu també els actes al detall des de l'agenda.

Aquest any, amb bateig mar i botadura del llagut Arenys

Aquest any, la festa de la Mare de Deu del Carme, s'enriqueix encara més amb el bateig de mar del Llagut Arenys.

Des de les 11 del matí de dissabte es podrà veure exposat el Llagut Arenys a la plaça de l'Església per presentar-lo en societat.

A les cinc de la tarda, baixarà en cercavila amb els gegants d'Arenys fins a la platja on participarà a la processó del Carme.

I diumenge REGATA D'EXHIBICIÓ DE LLAGUT CATALÀ

A 2/4 de 12 del matí, al Port començarà la Regata de Llaguts amb els equips Sr. Cyprien, Colliure, Colera i Arenys de Mar, amenitzat amb concert i vermut.

Organitzen: El Club de Rem Arenys, el Club Nàutic d'Arenys amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Arenys de Mar.

Podeu trobar més informació del club de rem Arenys des d'aquí

Publicat l'11 de juliol de 2001
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^