Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
TAULER D'ANUNCIS OFICIALS
Audičncia ciutadana per a la realitzaciķ d'aportacions addicionals al Reglament regulador del servei municipal de viver d'empreses d'Arenys de Mar
 • L’Ajuntament d’Arenys de Mar ve treballant en les darreres legislatures per tal de dotar-se d’un viver i centre d’empreses amb l’objectiu d’aglutinar el teixit productiu d’emprenedors i microempreses locals, contribuint a la consolidaciķ d’aquestes estructures empresarials incipients.

  L’Ajuntament considera convenient disposar del servei públic esmentat per tal de facilitar a les persones que volen crear una empresa de serveis una ubicaciķ física per a desenvolupar la seva activitat a un preu per sota del de mercat per tal de poder reduir les despeses en els primers mesos i anys de vida del negoci, i possibilitar que l’empresa creixi progressivament i es vagi adaptant seqüencialment a l’entorn competitiu de les societats modernes.

  Pels motius exposats es fa necessāria la redacciķ d’un reglament que reguli la prestaciķ del servei, els drets i obligacions dels usuaris i els requisits d’accés al servei, entre d’altres.

  Per Decret 2016/1524, de 28 d’octubre, es va resoldre, entre d’altres, constituir una Comissiķ d’estudi per a la redacciķ del corresponent projecte de Reglament, la qual es reuní un cop transcorregut el període de consulta pública que es va realitzar a l’empara de l’article 133.1 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

  Un cop elaborat l’esmentat projecte de Reglament pertoca publicar el text en el portal web municipal amb l’objecte de donar audičncia als ciutadans afectats i recaptar altres aportacions addicionals que puguin efectuar-se per altres persones o entitats, tal i com recull l’article 133.2 de l’esmentat Text legal. Aquest període serā de deu dies hābils a comptar de l’endemā de la publicaciķ del present anunci.

  Les observacions s’hauran d’enviar dins el termini esmentat en l’apartat anterior a l’adreįa de correu electrōnic audienciaoomm@arenysdemar.cat amb la referčncia “Reglament regulador del servei municipal de viver d’empreses d’Arenys de Mar”.

  Aquí podeu consultar l'esborrany del reglament:

  Fitxer Acrobat-PDF de (139,69kB)

  Fitxer: ESBORRANY_REGLAMENT_SERVEI_VIVER_D_EMPRESES.pdf

  Format: Acrobat-PDF
  Pāgines: 18
  Mida: 139,69 kB

  Arenys de Mar, a 5 de desembre de 2016

Publicat el 5 de desembre de 2016
^