Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
EXPOSICIONS
Records en el temps
obres de Jaume Vilarrupla
 • Inauguració: 
  Divendres 7 de setembre a les 8 del vespre
 • Data d'inici: 
  7 de setembre de 2018
 • Data de fi: 
  30 de setembre de 2018
 • Adreça

  Centre Cultural Calisay
  Riera del Pare Fita, 31
  08350 Arenys de Mar

 • Horari

  Divendres de 6 a 2/4 de 9 del vespre
  Dissabtes, diumenges i festius d´11 a 1 del migdia i de 6 a 2/4 de 9 del vespre
  Visita guiada a l´exposició: dissabte 29 de setembre, a les 7 de la tarda

 • ×  
  ARXIUS/2018/CULTURA/Records_en_el_temps_obres_de_Jaume_Vilar.evid Records en el temps obres de Jaume Vilarrupla ARXIUS/2018/CULTURA/Records_en_el_temps_obres_de_Jaume_Vilar.evid Records en el temps obres de Jaume Vilarrupla

  Records en el temps

  Records en el temps és una exposició que pretén mostrar el caràcter general de l’extensa obra de Jaume Vilarrupla. La pintura de Vilarrupla, subjecta a una disciplina de dibuix, de perspectiva, d’equilibrat sentit de la composició, d’exactitud de proporcions i de visualitat endreçada, és malgrat tot una pintura solta, espon­tània i envoltada d’una llum que llisca pels primers i segons plans sempre en funció del que l’artista vol expressar, en definitiva un exercici que dona tot el protagonisme a la pintura.

  El cromatisme lumínic que domina els tons càlids i el contrast, presents d’altra banda en tots els seus quadres, així com el gust pel color i l’ofici que acredita en aplicar-lo, esdevenen l’autèntica marca de la casa d’una obra tan estimable com expressiva.

  Nascut a Mataró el 1952 i format a l’Escola Massana de Barcelo­na, en els seus gairebé cinquanta anys de carrera Vilarrupla ha exposat a les millors sales del país: Museu Municipal de Mataró, el Xot, Sala Vayreda, Anquin’s, Galeria d’Art Rhodas, Vell i Nou, Tertre, Sala Minerva, Galería Conde, Galería Echebarría, Galería Kreisler, Artelarre, Sala de Arte el Greco, Sala Jaimes, etc. i ha obtingut reconeixements com el Premi Sala Parés, la Medalla de plata del Correo Catalán o la Medalla d’or del Reial Cercle Artístic de Barcelona. Té obra permanentment exposada al Museu d’Art Modern de Barcelona, al F.C. Barcelona, i també a Milà, Londres i Mèxic.

 • Jaume Vilarruple

 
Imprimir
^