Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
EXPOSICIONS
#GROCS
Dibuixos de Toni Ferron
 • Inauguració: 
  Dissabte 7 de setembre de 2019 a les 12 del migdia
 • Data d'inici: 
  6 de setembre de 2019
 • Data de fi: 
  29 de setembre de 2019
 • Adreça

  Convent de les Clarisses
  Carrer Santa Clara, s/n
  08350 Arenys de Mar

 • Horari

  Horaris de visita de l´exposició:
  Divendres de 6 a 2 /4 de 9 del vespre
  Dissabtes, diumenges i festius d´11 a 1 del migdia i de 6 a 2 /4 de 9 del vespre
  Inauguració: Dissabte 7 de setembre, a les 12 del migdia
  Visita guiada: Diumenge 29 de setembre a les 12 del migdia

 • #GROCS

  De fa temps, una frase de la cançó Llença’t, de Lax’n’Busto, s’ha convertit en una premissa per a mi: un llapis mai no dibuixa sense una mà. El significat de la frase és prou evident. Si vols que les coses passin, actua. Fes.

  Malauradament no tot és tan simple. Massa sovint ens passen i passen mil coses al món sobre les que voldríem actuar i no podem, o bé no sabem com fer-ho. Aleshores, allargo la mà, agafo un llapis, i dibuixo.

  Aquesta és una mostra de dibuixos que he fet els darrers anys arran del procés independentista. Dibuixos que volen ser reivindicatius en ocasions, expressar una idea de rebuig o aprovació davant d’un fet, o aportar un toc d’humor en d’altres. O simplement deixar anar el que em bull pel cap. Dibuixos que he compartit principalment a Instagram sota el perfil @tferron amb la idea que qui ho desitgés se’ls fes seus i els compartís amb qui volgués. Una aportació modesta i humil, sense gaire pretensions, però ves, què ha de fer algú que s’entreté dibuixant quan té una estona per fer-ho.

  Mai m’havia plantejat de mostrar-los en una exposició com aquesta. La insistència d’alguns amics i seguidors del meu Instagram m’ha convençut finalment de fer-ho. I aquí en teniu el resultat.

  Us animo a compartir-los i a fer-ne ús, si com jo, teniu el desig d’allargar la mà i protestar, reivindicar i cridar. Si callem, res no canviarà.

  #salutirepublica

  ×  
  GROCS  Dibuixos de Toni Ferron GROCS  Dibuixos de Toni Ferron

  Toni Ferron

 • Grocs

 
Imprimir
^