Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
EXPOSICIONS
EXPRESIÓN DE LIBERTAD
Obres de Marjorie Pemberth
 • Inauguració: 
  Amb motiu de la crisi sanitària del COVID-19 no hi haurà inauguració
 • Data d'inici: 
  5 de juny de 2020
 • Data de fi: 
  28 de juny de 2020
 • Adreça

  C.C.Calisay
  Riera Pare Fita, 31
  08350 Arenys de Mar

 • Horari

  Divendres de 6 a 2 /4 de 9 del vespre
  Dissabtes i diumenges d´11 a 1 del migdia i de 6 a 2 /4 de 9 del vespre

  Aforament limitat a 4 persones dins la sala. Caldrà portar mascareta i mantenir la distància de seguretat entre usuaris.

 • EXPRESIÓN DE LIBERTAD

  Marjorie Pemberth Hernández és una pintora creativa, emergent i autodidacta. Nascuda a Medellín (Colòmbia) el 1965, des de 2005 va fixar la seva residència al Maresme. Molt d’hora va mostrar un marcat interès per diverses expressions de l’art com la música, la dramatúrgia, la dansa, i molt especialment per la pintura realista plasmada en llenç, indi, fusta i murals d’interiors. La seva estada de 4 anys a Mèxic i el seu pas per Barcelona, han permès a la Marjorie una evolució que ha pogut decantar en l’expressió de l’art abstracte. Més enllà de la influència d’un mestre i de l’aprenentatge d’una tècnica determinada, el que pretén transmetre és la connexió que ha establert amb el seu món interior. Amb cada pinzellada vol plasmar allò enigmàtic, místic... la troballa de l’equilibri entre esperit i natura.

  “Crear és el meu oasi” –afirma la Marjorie– i cada nit amb la remor del mar de fons, no pot fer altra cosa que seguir creant, creant, creant... per a què cada espectador pugui copsar, des de la seva sensibilitat, el més profund i veritable de l’ànima d’aquesta artista.

  Les seves obres s’han exposat a galeries de Colòmbia, Mèxic, Barcelona i Itàlia.

  “Siempre quiero plasmar en la obra abstracta de mi inspiración, el aprendizaje hacia la búsqueda del conocimiento interior, lo enigmático y místico, en la improvisación e imperturbada espontaneidad que sale del alma, atisbando algo profundo y verdadero en esa libertad, donde crear es mi oasis y no me queda más que crear y crear”.                                                                                                                 Marjorie Pemberth                                                                                                                                                            

 • Marjorie Pemberth

 
Imprimir
^