Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
EXPOSICIONS
CORVATURA, PUNTA CONTEMPORĀNIA
Obres de Jana Frakjorová
 • Inauguraciķ: 
  Divendres 7 d'abril de 2017 a les 8 del vespre
 • Data d'inici: 
  7 d'abril de 2017
 • Data de fi: 
  30 d'abril de 2017
 • Adreįa

  C.C.Calisay
  Riera Pare Fita, 31
  08350 Arenys de Mar

 • Horari

  Divendres, de 6 a 2/4 de 9 del vespre.
  Dissabtes i diumenges, d´11 a 1 del migdia i de 6 a 2/4 de 9 del vespre
  Dimarts 11 d'abril, de 7 a 8 del vespre.

 • Jana Frakjorová és una puntaire de Presov, Eslovaquia. És coneguda a tota Europa per la originalitat dels seus treballs utilitzant elements poc habituals: fils metālˇlics barrejats amb elements com vidre, cerāmica, metall... fent composicions de gran creativitat.
  Frakjorová va aprendre la punta tradicional del seu pais als 10 anys, perō rāpidament va evolucionar cap un llenguatge més contemporani on pogués expressar la seva creativitat. L´any 1994 va comenįar a ensenyar teoria i prāctica de la punta al coixí a l´escola de Vodárensk. A partir de l´any 2000, s´ha dedicat professionalment a l´ensenyament de la punta i a la realitzaciķ d´obres plenes d´originalitat. Ha participat en diversos Congressos i trobades internacionals a tota Europa. En els seus treballs, Jana Frajkorová combina tot tipus de materials i colors: la fusta, la cerāmica, el vidre, el cuir... tant en les seves obres artístiques com en la realitzaciķ de peces d´indumentāria i complements. En els darrers anys, els seus treballs s´han especialitzat en la utilitzaciķ de fils metālˇlics com el coure i el fil-ferrķ.
  Aquesta exposiciķ ens pemetrā cončixer el treball d´una puntaire original i creativa.

  ×  
  ARXIUS/2017/CULTURA/Curvatura_punta_contemporania._Jana_Fraj.evid Curvatura, punta contemporānia. Jana FrajkorováARXIUS/2017/CULTURA/Curvatura_punta_contemporania._Jana_Fraj.evid Curvatura, punta contemporānia. Jana Frajkorová
 • Lona Jana

 
^