Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
EXPOSICIONS
CORVATURA, PUNTA CONTEMPORÀNIA
Obres de Jana Frakjorová
  • Inauguració: 
    Divendres 7 d'abril de 2017 a les 8 del vespre
  • Data d'inici: 
    7 d'abril de 2017
  • Data de fi: 
    30 d'abril de 2017
  • Adreça

    C.C.Calisay
    Riera Pare Fita, 31
    08350 Arenys de Mar

  • Horari

    Divendres, de 6 a 2/4 de 9 del vespre.
    Dissabtes i diumenges, d´11 a 1 del migdia i de 6 a 2/4 de 9 del vespre
    Dimarts 11 d'abril, de 7 a 8 del vespre.

  • Jana Frakjorová és una puntaire de Presov, Eslovaquia. És coneguda a tota Europa per la originalitat dels seus treballs utilitzant elements poc habituals: fils metàl·lics barrejats amb elements com vidre, ceràmica, metall... fent composicions de gran creativitat.
    Frakjorová va aprendre la punta tradicional del seu pais als 10 anys, però ràpidament va evolucionar cap un llenguatge més contemporani on pogués expressar la seva creativitat. L´any 1994 va començar a ensenyar teoria i pràctica de la punta al coixí a l´escola de Vodárensk. A partir de l´any 2000, s´ha dedicat professionalment a l´ensenyament de la punta i a la realització d´obres plenes d´originalitat. Ha participat en diversos Congressos i trobades internacionals a tota Europa. En els seus treballs, Jana Frajkorová combina tot tipus de materials i colors: la fusta, la ceràmica, el vidre, el cuir... tant en les seves obres artístiques com en la realització de peces d´indumentària i complements. En els darrers anys, els seus treballs s´han especialitzat en la utilització de fils metàl·lics com el coure i el fil-ferró.
    Aquesta exposició ens pemetrà conèixer el treball d´una puntaire original i creativa.

    ×  
    ARXIUS/2017/CULTURA/Curvatura_punta_contemporania._Jana_Fraj.evid Curvatura, punta contemporània. Jana Frajkorová ARXIUS/2017/CULTURA/Curvatura_punta_contemporania._Jana_Fraj.evid Curvatura, punta contemporània. Jana Frajkorová
  • Lona Jana

 
Imprimir
^