Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
EXPOSICIONS
CORVATURA, PUNTA CONTEMPOR└NIA
Obres de Jana Frakjorovß
 • Inauguraciˇ: 
  Divendres 7 d'abril de 2017 a les 8 del vespre
 • Data d'inici: 
  7 d'abril de 2017
 • Data de fi: 
  30 d'abril de 2017
 • Adreša

  C.C.Calisay
  Riera Pare Fita, 31
  08350 Arenys de Mar

 • Horari

  Divendres, de 6 a 2/4 de 9 del vespre.
  Dissabtes i diumenges, d┤11 a 1 del migdia i de 6 a 2/4 de 9 del vespre
  Dimarts 11 d'abril, de 7 a 8 del vespre.

 • Jana Frakjorovß Ús una puntaire de Presov, Eslovaquia. ╔s coneguda a tota Europa per la originalitat dels seus treballs utilitzant elements poc habituals: fils metÓlĚlics barrejats amb elements com vidre, cerÓmica, metall... fent composicions de gran creativitat.
  Frakjorovß va aprendre la punta tradicional del seu pais als 10 anys, per˛ rÓpidament va evolucionar cap un llenguatge mÚs contemporani on poguÚs expressar la seva creativitat. L┤any 1994 va comenšar a ensenyar teoria i prÓctica de la punta al coixÝ a l┤escola de Vodßrensk. A partir de l┤any 2000, s┤ha dedicat professionalment a l┤ensenyament de la punta i a la realitzaciˇ d┤obres plenes d┤originalitat. Ha participat en diversos Congressos i trobades internacionals a tota Europa. En els seus treballs, Jana Frajkorovß combina tot tipus de materials i colors: la fusta, la cerÓmica, el vidre, el cuir... tant en les seves obres artÝstiques com en la realitzaciˇ de peces d┤indumentÓria i complements. En els darrers anys, els seus treballs s┤han especialitzat en la utilitzaciˇ de fils metÓlĚlics com el coure i el fil-ferrˇ.
  Aquesta exposiciˇ ens pemetrÓ conŔixer el treball d┤una puntaire original i creativa.

  Î  
  ARXIUS/2017/CULTURA/Curvatura_punta_contemporania._Jana_Fraj.evid Curvatura, punta contemporÓnia. Jana FrajkorovßARXIUS/2017/CULTURA/Curvatura_punta_contemporania._Jana_Fraj.evid Curvatura, punta contemporÓnia. Jana Frajkorovß
 • Lona Jana

 
Imprimir
^