Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
EXPOSICIONS
MOMENTS. GRAVAT CALCOGRÀFIC
Obres de Montse Badia i Raymond Zorrilla
  • Inauguració: 
    Divendres 3 de febrer de 2017 a les 8 del vespre
  • Data d'inici: 
    3 de febrer de 2017
  • Data de fi: 
    26 de febrer de 2017
  • Adreça

    C.C.Calisay
    Riera Pare Fita, 31
    08350 Arenys de Mar

  • Horari

    Divendres de 6 a a 2/4 de 9 del vespre
    Dissabtes i diumenges d'11 a 1 del migdia i de 6 a a 2/4 de 9 del vespre.
    Dimarts 7de febrer de 7 a 8 de la tarda.

  • Montse Badia i Raymond Zorrilla o el que és el mateix, Raymond Zorrilla i Montse Badia. Gestualitat i concepte o concepte i gestualitat. Allò que és general i allò que és més concret.
    Estem davant de dues artistes força diferents en els seus plantejaments estètics però amb una energia que les uneix i que no és altra, a part de la seva condició de dones, que la seva capacitat de lluita, la seva tenacitat. També comparteixen benestança amb una tècnica com és el gravat, tècnica laboriosa amb la qual sovint t’has d’untar les mans de tinta o àcid. Una tècnica feta d’etapes però prou plàstica com per permetre acollir tant el gest directe i potent de la Montse com els conceptes meditats de la Raymond.
    Un taller de gravat és semblant a una cuina on s’hi pot condimentar una varietat immensa, ben bé infinita, d’aliments per a l’esperit, i d’on les nostres artistes en treuen un profit notable.  Elles dues gaudeixen d’aquesta tècnica que els permet seriar els resultats desitjats en els que és possible recollir tots aquells continguts expressius i personals que cada una d’elles desitja projectar. Ja fa temps que totes dues es dediquen al gravat, una tècnica amb la qual ja tenen un bon recorregut i una experiència prou àmplia que les ha dut a realitzar un bon reguitzell d’exposicions fent tàndem, compartint espais i aventura. Naturalment l’exposició de la pròpia obra al judici del públic és sempre una aventura.
    Amb les característiques pròpies de la Montse Badia i la Raymond Zorrilla, totes dues ens impregnen de nítides propostes expressives les planxes sobre les que treballen, les quals, fent de mitjanceres, reclamen la nostra atenció amb totes aquelles subtileses de les quals les dues artistes es serveixen per a llampegar sobre els nostres sentiments, pensaments i capacitats perceptives. Més enllà de la seva tècnica, trobem el territori expressiu, des del qual cada una d’elles ens convoca a aquesta exposició. És des d’aquest territori dominat per la seva creativitat i capacitat innovadora, on es desenvolupen i evolucionen constantment les seves obres i, així ho vull constatar, amb el convenciment que el magatzem de la seva capacitat expressiva, d’una i de l’altra, romangui actiu, convençuts que en el futur seguiran fent noves aportacions, tot oferint-nos nous regals per a la sensibilitat.

    Pere Planells

    ×  
    ARXIUS/2017/CULTURA/Moments._Gravat_calcografic..evid Moments. Gravat calcogràfic. ARXIUS/2017/CULTURA/Moments._Gravat_calcografic..evid Moments. Gravat calcogràfic.
  • Moments

 
Imprimir
^