Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
EXPOSICIONS
PINZELLADES
Obres de Montse Llavina
 • Inauguració: 
  Inauguració divendres 5 de juny a les 8 del vespre
 • Data d'inici: 
  5 de juny de 2015
 • Data de fi: 
  28 de juny de 2015
 • Adreça

  C.C.Calisay
  Riera Pare Fita, 31
  08350 Arenys de Mar

 • Horari

  Del 5 al 28 de juny de 2015
  Divendres de 6 a 2/4 de 9 del vespre.
  Dissabtes, diumenges i festius d'11 a 1 del migdia i de 6 a 2/4 de 9 del vespre

 • LA PINTURA forma part de la meva vida, sempre hi ha estat present. Bé pintant, bé impartint classes: amb totes dues coses m´hi sento identificada.

  PINTAR, crear, és un plaer, i, alhora, una lluita constant. El procés de creació és laboriós, et desconcerta amb dubtes i inseguretats. No sempre hi ha inspiració, però t´empeny una passió mai no satisfeta.

  En tot art és fonamental el domini dels elements, en aquest cas el dibuix i la taca de color.

  IMPARTIR CLASSES és una satisfacció per a un mateix. Poder transmetre el que has rebut als altres, ajudar-los a desenvolupar la pròpia creativitat, descobrir l´expressió i les habilitats artístiques de cadascun, educar-los la vista per aprendre a CONTEMPLAR. I encoratjar-los a anar més lluny del que es pensen.

  “Cent vegades de mirar i una sola pinzellada”, diu el proverbi oriental.

  Montse Llavina i Colomer

   

  Pinzells, olis, paletes i teles sempre han format part de la seva vida. La Montse va iniciar-se en el món del dibuix i la pintura des de ben jove i, així, va començar els estudis a l'Escola Massana de Barcelona en les especialitats de pintura, procediments murals i mosaics. Un camí que la portaria a treballar l'art des de tres prismes ben diferents: el camí personal amb l'aprenentatge continuat i la passió per experimentar, la inquietud pedagògica d´educar el sentit artístic de petits i grans i l'organització de fires i exposicions per posar l'art a l'abast de tothom.

  Molts dels seus referents artístics han estat estretament relacionats amb Arenys de Mar. Les marines, el port, el Calvari, el campanar o els gegants són algunes de les seves fonts d'inspiració. Tots aquests elements sempre interpretats de forma realista i amb increïbles jocs de llum aconseguits només amb precisió i treball.

  Entreu i gaudiu-ne.

  Marta Ferrer Llavina

 • Montse Llavina

 
Imprimir
^