Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
EXPOSICIONS
A FLOR DE CERÀMICA
Obres d'Ofèlia Sanz
 • Inauguració: 
  Divendres 8 de maig a les 8 del vespre
 • Data d'inici: 
  8 de maig de 2015
 • Data de fi: 
  31 de maig de 2015
 • Adreça

  C.C.Calisay
  Riera Pare Fita, 31
  08350 Arenys de Mar

 • Horari

  Del 8 al 31 de maig de 2015
  Divendres de 6 a 2/4 de 9 del vespre.
  Dissabtes i diumenges d'11 a 1 del migdia i de 6 a 2/4 de 9 del vespre  Horari i dies de visita :

 • Ofèlia Sanz i Climent neix a la població valenciana de la Pobla del Duc, al centre de la Vall d´Albaida, on ja de petita, manifesta les seves inclinacions artístiques, i és feliç quan aconsegueix expressar amb dibuixos sobre fragments de rajola el seu deler.

  Viu sempre a Arenys excepte uns anys a Barcelona, on obté el títol d´Arts Aplicades en l´especialitat de ceràmica a l´Escola Llotja, i on posteriorment munta un taller d´artesania amb altres companyes d´estudis.

  De retorn a la nostra vila i amb la vinguda de la democràcia, és ella l´escollida per a fer els nous rètols dels carres catalanitzats, i altres plaques ceràmiques com les de la plaça de la Vila i de l´Església i la del llindar del cementiri, o la més recent, la de l´homenatge als vidriers Sala.

  Així mateix, té el goig de tenir representada la seva obra a les ciutats de Brussel·les, Tokyo i Michigan.

  Aquesta primera exposició individual ens presenta una nova faceta del seu art i un llenguatge innovador, ja que prescindeix de les figures geomètriques i s´endinsa en aquest treball, caracteritzat per la seva gamma cromàtica, amb motius d´arbres i flors, i on, a l´originalitat de la forma s´hi afegeix la bellesa dels colors.

  Joaquim Cassà i Barrera


  La ceràmica és un Art creatiu, és la més universal de les Arts, ja que apareix a totes les èpoques i a totes les cultures del món.

  En aquest cas, la font d´inspiració de la ceramista Ofèlia Sanz neix de la Natura, encara que hi afegeix una bona dosi d´imaginació.

  Totes les peces han estat elaborades totalment a mà, i s´han enfornat com a mínim dos cops a 980º C de temperatura, i cada peça és única.

  Un ofici no és Art, però l´Art neix d´un ofici, i mentre duri la Terra, mai faltarà el foc i el fang, i unes mans, que no es resisteixen a la temptació de treballar-lo.

  Ofèlia Sanz

 • Ofèlia Sanz

 
Imprimir
^