Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
EXPOSICIONS
RE-APRENDRE
Obres d'└ngel Maculet Parramon (└ngelidiable)
 • Inauguraciˇ: 
  Amb motiu de la crisi sanitÓria del COVID-19 no hi haurÓ inauguraciˇ
 • Data d'inici: 
  5 de marš de 2021
 • Data de fi: 
  28 de marš de 2021
 • Adreša

  C.C.Calisay
  Riera Pare Fita, 31
  08350 Arenys de Mar

 • Horari

  Divendres de 6 a 2 /4 de 9 del vespre
  Dissabtes i diumenges d┤11 a 1 del migdia i de 6 a 2 /4 de 9 del vespre

  Aforament limitat a 4 persones dins la sala. CaldrÓ portar mascareta i mantenir la distÓncia de seguretat entre usuaris.

 • Re-aprendre. Àngel Maculet Parramon ((Àngelidiable)

  Un ictus i una pandèmia són els desencadenants de l’exposició que presentem. La recuperació de la malaltia, ignorant metges i normes establertes, i un tancament temporal per una mutació d’un virus, porten l’autor a fer tot allò que té por de perdre: escriure, pintar i comunicar.

  Aprenent de tot i mestre de res, l’Àngel es presenta com a etern buscador d’un paper en la vida, inconformista amb el resultat dels seus treballs, es necessita com a insubmís de la realitat que l’envolta, contradictori amb el seu propi missatge i absolutament depenent de la satisfacció aliena com a aliment del seu propi ego.

  La trajectòria d’Àngelidiable (Barcelona, 1967) està marcada ja d’un bon principi per la negativa a cursar estudis a les escoles d’art i el refús d’un oferiment d’apadrinament, tot i que la vessant creativa, que sempre sembla defugir, és present en totes les feines que desenvolupa. Textos i dibuixos són sempre complement a la seva activitat, tant laboral com social.

  El destí fa que la feina de pintor de parets el porti a col·laborar amb un retolista d’Arenys de Mar, on descobreix el que serà una passió. De la retolació passa al disseny gràfic, col·laboracions amb alguna revista i quan la vida li permet, juga a l’apassionant món del muntatge d’exposicions.

  El que veureu aquí és un petit repàs a aquest entorn que sempre el persegueix, resultat d’allò que sempre ha intentat amagar, l’amor incondicional pel color, les lletres i la música i l’odi a posar el color que pertoca.

  ×  
  Re-Aprendre, d'Àngel Maculet Parramon (Àngelidiable) Re-Aprendre, d'Àngel Maculet Parramon (Àngelidiable)
 • Cartell Maculet

 
Imprimir
^