Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
EXPOSICIONS
Russell.
Un artista internacional
 • Inauguració: 
  Divendres 5 de maig a 2/4 de 8 del vespre
 • Data d'inici: 
  5 de maig de 2023
 • Data de fi: 
  28 de maig de 2023
 • Adreça

  Centre Cultural Calisay
  Riera Pare Fita, 31
  08350 Arenys de Mar

 • Horari

  Divendres, de 18:00 a 20:30h
  Dissabtes i diumenges, d´11:00 a 13:00h i de 18:00 a 20:30 h

 • Russell. Un artista internacional

  Russell és un artista britànic internacional, que ha establert la seva llar a la bonica localitat costanera catalana d'Arenys de Mar.
  L'obra abstracta de Russell juga amb els colors, les textures i el moviment, cada peça és un capítol de la seva pròpia història tàcita. Un viatge personal d'interconnexió i família, que explora les emocions que ens uneixen a tots dins de la nostra pròpia experiència humana. El seu art és una expressió de la seva vida, dels seus records, dels seus dolors i de les seves alegries. A través del seu treball, convida els espectadors a qüestionar les seves pròpies profunditats, demanant-los que connectin amb el món i les persones que els envolten de maneres noves i profundes.
  L'art de Russell és una barreja vibrant de colors atrevits, formes dinàmiques i textures intricades. Utilitza diverses tècniques, com ara: estratificació, puntillisme, esquitxat i raspat. Cada marca construeix un crescendo de contrast i color, i cada composició evoca la bellesa capturada d'aquesta emoció engabiada.
  En la seva darrera exposició, Russell presenta una col·lecció d'obres que abasten tota la seva carrera. Una col·lecció que traspassa fronteres, traspassa límits i transcendeix el llenguatge.
  Vine i uneix-te a nosaltres per compartir una vida de descobriment i reflexió personal.

 • Russell

 
Imprimir
^