Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
TAULER D'ANUNCIS OFICIALS
Convocatòria per a la concessió de beques de l'Escola Municipal de Música (curs 2023-2024)
  • L'objecte d'aquesta convocatòria és la concessió de beques individuals als alumnes de l’Escola Municipal de Música que estiguin empadronats a Arenys de Mar, per contribuir al pagament del cost mensual de l’aprenentatge musical al qual estiguin matriculats durant el curs 2023-2024. Aquesta convocatòria està regida per les bases reguladores específiques en matèria d’educació per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva a l’alumnat de l’Escola Municipal de Música, aprovades al Ple municipal de 22 d’octubre de 2020 i modificades al Ple municipal de 27 de maig de 2021.

    Ja ha estat publicada al BOPB i el termini de presentació de sol·licituds és de 20 dies laborables. Es podran presentar a partir del 22 de setembre fins al 20 d’octubre de 2023.

    La beca s’aplica sobre les quotes mensuals corresponents al servei que presti l’Escola Municipal de Música, el qual reduirà el rebut de cada mes l'import proporcional a la subvenció anual atorgada. A aquests efectes, s'entendrà que la despesa s'ha realitzat si s'ha abonat efectivament l'import del rebut que correspongui. En cas que l'alumne no finalitzi el curs escolar, el total de la subvenció es reduirà proporcionalment als mesos no realitzats. 

    Les prestacions econòmiques objecte d’aquesta convocatòria són d’aplicació a les mensualitats corresponents al curs 2023-2024 i condicionades a la consecució dels objectius establerts, amb uns imports màxims fixats al punt 8è de les bases reguladores. Aquests ajuts econòmics seran com a màxim el 50 % de les quotes mensuals de l’Escola Municipal de Música i les matrícules no se subvencionen. 

    Documentació

    S'adjunten les bases reguladores, la convocatòria i el full de sol·licitud i la declaració d’ingressos (per a les persones que no estiguin obligades a fer la Declaració de la Renda):

    Bases reguladores

    Bases reguladores

    Fitxer: Bases_reguladores_beques_alumnat_EMA.pdf

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 9
    Mida: 97.61 kB

    Convocatòria beques

    Convocatòria beques

    Fitxer: ConvocatA_ria_beques_EMA_23_24_catalA_.pdf

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 5
    Mida: 635.59 kB

    Declaració ingressos

    Declaració ingressos

    Fitxer: DeclaraciA__ingressos2022.pdf

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 1
    Mida: 447.8 kB

    Sol·licitud beques

    Sol·licitud beques

    Fitxer: sol_licitud_beques_escola_de_mA_sica_23_24.doc.pdf

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 3
    Mida: 356.55 kB

     

Publicat el 21 de setembre de 2023
Imprimir
^