Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ACTES DELS PLENS

El Ple municipal és el màxim òrgan de representació política de la ciutadania en el govern d'Arenys de Mar. Integrat per la totalitat dels regidors (17) i presidit per l'alcalde, estableix les línies d'acció municipals i resol les qüestions més importants, amb funcions de tipus consultiu, planificador, reglamentari, i de control i fiscalització dels òrgans de govern.

Les sessions ordinàries dels plens municipals es duen a terme el tercer dimecres de cada mes a les 7 de la tarda a la Sala de Plens de l'Ajuntament d'Arenys de Mar. Tothom qui ho vulgui hi pot assistir, i fins i tot participar tal com estableix el ROM, el Reglament Orgànic Municipal, que en l'article 97 regula la presentació de propostes d'iniciativa popular.

Els plens municipals es poden seguir en directe a través de Ràdio Arenys (91.2 FM) i per Internet a través del web de la Ràdio (radioarenys.cat).

Les actes dels plens municipals es publiquen un cop aprovades en les sessions posteriors de cada ple. També es poden consultar a través del tauler d'anuncis que hi ha a la façana de l'Ajuntament (Riera Bisbe Pol, 8). Aquí es poden consultar les actes dels plens de 2006 i 2007.

Destaquem
 
^