Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Tallers de debat del Pressupost Participatiu 2023
Inscripció als tallers deliberatius de les propostes validades de la primera fase de recepció de propostes
Tallers de debat Pressupost participatiu 2023

L'objectiu dels tallers de debat és que les persones assistents reflexionin, debatin i consensuin les propostes validades que són candidates a la fase de votació.

Els tallers de debat participatius es realitzaran d'acord al següent calendari i temes a tractar:
1.- Divendres 23 de setembre a les 17.30h: Cultura, Esports i Civisme.
2.- Dissabte 24 de setembre a les 10.30h: Medi Ambient, Urbanisme, Mobilitat i Serveis Municipals.

Un cop realitzats els tallers es realitzarà la fase de validació amb les comissions de valoració on assistiran representants dels tallers i l´àrea tècnica per ultimar detalls de viabilitat d´execució.

Per més informació: https://participa311-arenysparticipacio.diba.cat/processes/pressupostparticipatiu23
O bé al correu: participacio@arenysdemar.cat.
Tel. 93.795.97.77

Cliqueu per veure l'ajuda Escull el taller de la temàtica que desitgis
*
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la

política de privacitat

D’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollides en el present formulari seran objecte de tractament per part de l’Ajuntament d’Arenys de Mar amb la finalitat que hi consta,. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures contractuals o pre-contractuals i l’interès públic o exercici de poders públics. Es podran exercir els drets d’accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l’adreça oac@arenysdemar.cat. Pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades a dpd.ajaarenysdemar@diba.cat . En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l’interessat. No es farà cessió de les dades obtingudes excepte pel compliment d’obligacions legals de l’Ajuntament. Preguem comuniqui de forma immediata a oac@arenysdemar.cat qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat de que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal en tot moment.

 
^