Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Tornem a celebrar Sant Jordi!

ArenyotTot i que no està marcada com a festiva en el calendari laboral, la festa de Sant Jordi és una de les més esperades en el programa festiu català. És el moment de passejar entre l'olor de les roses, descobrir les novetats bibliogràfiques, gaudir del so de la cobla i escoltar la llegenda de Sant Jordi...  

L'any passat vàrem celebrar Sant Jordi tancats a casa. Però no hi vàrem renunciar. Aquest any encara que seguim amb fortes mesures sanitàries, podem tornar a celebrar-la a la Riera i en espais preparats per l'ocasió.

Les regidories de Cultura i Festes han preparat un conjunt d'activitats que podeu trobar al nou web de Sant Jordi. La programació preveu un seguit de  presentacions de llibres al pati del Convent de les Clarisses, on ha de contruir-se la nova biblioteca local.

També s'ha mantingut un espai participatiu, que tant bé va funcionar l'any passat, per compartir  poemes relacionats amb Sant Jordi, el llibre o la rosa, dels vostres autors preferits o escrits per vosaltres mateixos. També s'ha obert un altre espai per penjar els dibuixos relacionats amb la Festa que espera les aportacions des de casa.

Publicat el 8 d'abril de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^