Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Portada>Regidories>Educació>Escola bressol dels Colors
Botó que mostra/amaga menú lateral
ESCOLA BRESSOL DELS COLORS

Escola bressol els Colors

L'Escola bressol dels Colors està situada en un edifici de nova construcció al rial del Bareu, a pocs metres de l'Escola Sinera.  L'Ajuntament d'Arenys de Mar, actualment té adjudicada la gestió d'aquest servei a la Fundació Pere Tarrés

Presentació

A l'Escola Bressol dels Colors acollim infants de 0 a 3 anys i els acompanyem amb respecte i afectivitat en el desenvolupament de les capacitats motrius, cognitives, emocionals i relacionals amb l'objectiu d'educar per viure i conviure en el món que els envolta.

Considerem a l'infant protagonista del seu propi procés de desenvolupament i aprenentatge. L'infant construeix conceptes i teories gràcies a les seves experiències quotidianes amb els objectes i els materials, amb els fets i fenòmens de l'entorn i amb la interacció social.

Les activitats de la vida quotidiana dels infants són l'eix central de l´activitat educativa de l'escola i són moments d'aprenentatge de gran importància. 

El principal fil conductor és el joc, l'experimentació i la psicomotricitat.

En un clima alegre, afectiu i de confiança cerquem que l´infant se senti feliç, segur i cada vegada més autònom.

Entenem l'escola bressol com un espai proper, transparent, familiar, acollidor, de comunicació, creatiu… on es presenten propostes als infants per tal que aquests observin, toquin, juguin, fagin, comparteixin, es socialitzin, intentin, s´equivoquin, inventin, … i es sentin segurs i estimats.

“L'essencial és que l'infant descobreixi les coses per ell mateix. Tot el que obtingui a través de la seva pròpia experiència li proporcionarà un saber molt diferent d´aquell que aconsegueix quan se li donen les respostes.” 

Emmi Pikler

Tríptic informatiu de l'escola:

Colors

Tríptic els Colors

Fitxer: triptic__2__colors.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1.18 MB

El menjador

La cuina  a les dues escoles bressol està a càrrec de Picantdemans que aposta pels productors locals, l´estalvi energètic, la sostenibilitat i l´ecologia. Ens aporta una alimentació saludable, productes de temporada i consum de proximitat.

Podeu trobar els menús a la seva web (enllaç):  Consulteu els menús cada mes

Informacions d'interès:

ESCOLA BRESSOL DELS COLORS

Horaris
Acollida matí: de 8.00 a 9.00 h
Matí: de 9.00 a 12.00 h
Menjador i dormitori: de 12.00 a 15.00 h
Tarda: de 15.00 a 17.00 h

Correus de contacte:

ebm.arenys@peretarres.org
educacio@arenysdemar.cat

Adreça:
Rial de Pau Costa, 77

Telèfon
93 793 18 60

ALTRES ESCOLES BRESSOL

Escola bressol Maricel

Destaquem
 
^