Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Portada>PORTAL INTRANET
Botó que mostra/amaga menú lateral
PORTAL INTRANET

Espai de continguts i informació d'interès pel personal de l'Ajuntament d'Arenys de Mar

  • ESPAI INFORMATIU ELECCIONS SINDICALS 2023 (accés autentificat personal)
  • Amb l'objectiu d'augmentar l'eficàcia i la celeritat en l'execució dels procediments de contractació municipals, des del departament hem decidit instaurar un protocol a seguir per part dels diferents departaments a l'hora de sol·licitar l'inici d'un expedient de licitació o pròrroga d'un ja existent. Podeu accedir-hi des d'aquí.
  • (19/1/2023) La Seu electrònica ofereix l´accés lliure i operatiu, a través de l´apartat de tràmits i gestions, als 15 procediments FUE en materia d´obertura de noves activitats comercials i industrials de qualsevol sector econòmic.
  • Tràmits municipals on-line: Millora i adaptació de la seu electrònica
    (13/5/2022) S'ha posat en marxa la nova seu electrònica municipal. Aquesta remodelació tècnica fa possible que sigui compatible amb tots els navegadors d'Internet que hi ha disponibles i també s'ha creat una interfície gràfica més intuïtiva.. https://tramits.arenysdemar.cat/
  • (03/10/2023) Per registre d´entrada de data 29 de setembre de 2023, un funcionari de carrera de l´Ajuntament de Terrassa amb categoria C1 Administratiu, sol·licita una permuta amb treballador de l´Ajuntament d´Arenys de Mar. Els interessats han de contactar amb Recursos Humans. 
Enllaços directes:
Destaquem
 
^