Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Sala polivalent '1 d'octubre' i Pati del C.C.Calisay

La sala '1 d'octubre' i el pati del Calisay són els espais destinats a actes de gran format del Centre Cultural Calisay.  Aquest equipament s'ha de sol·licitar en omplir la fitxa següent. 

Sala Polivalent del C.C.Calisay

Les sol·licituds s'atendran per ordre d'arribada per tal de poder organitzar correctament el calendari d'actes.

Horaris del C.C.Calisay:
De dilluns a divendres de 8 a 22h
Dissabte de 9 a 14h i de 17 a 21h
Diumenges de 9 a 14h
(* camps obligatoris)
Cliqueu per veure l'ajuda *
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *
*Espai
*
*
*Data de realització ( - - )
*Hora inici ( - )
*Hora acabament ( - )
*Preu d'entrada o tiquet?
Equips sol·licitats (només sala polivalent)
L'equip de so d'aquest espai no serveix per a l'actuació de grups de música en directa, solament és per a parlaments i/o música ambient.
Micròfons
Cliqueu per veure l'ajuda 
Cliqueu per veure l'ajuda 
Cliqueu per veure l'ajuda 
BUJOLS PER LES DEIXALLES - Indiqueu el nombre que necessiteu de cadascun d'ells
Cliqueu per veure l'ajuda Nevera?
Cliqueu per veure l'ajuda 
*He llegit i accepto el protocol Covid-19 del C.C.Calisay
*Accepto totes les condicions que es detallen en les bases de cessió
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la

política de privacitat

Consulteu les bases de cessió de l'espai

D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollits en el present formulari seran objecte de tractament per part de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, amb la finalitat de prestar els serveis pels quals ha estat creat. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures contractuals o precontractuals i l’interès públic o exercici de poders públics. Es podran exercir els drets d'accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l'adreça oac@arenysdemar.cat. Pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades a l'adreça dpd.ajaarenysdemar@diba.cat. En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l'interessat. No es farà cessió de les dades obtingudes excepte pel compliment d’obligacions legals de l’Ajuntament. Es farà cessió de les dades obtingudes a l’Administració o amb la finalitat de resoldre la seva sol·licitud. Preguem comuniqui de forma immediata a oac@arenysdemar.cat qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal en tot moment.

 
^