Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Aquest Sant Jordi... novetats i tradició!
Els voltants de la plaça de l'Església s'ompliran aquesta Diada de Sant Jordi de parades de roses i llibres, però també d'activitats complementàries que tindrem a partir d'aquest divendres mateix. Us les perdreu?

sant jordiEnguany la Riera, a l'alçada de la plaça de l'Església, presentarà un imatge extraordinària amb fins a una quarantena de parades de llibres i roses. Abans, però, tindrem una sèrie d'activitats prèvies. El primer tast el tindrem aquest divendres, amb la preparació de la Diada a l'Espai Jove, o l'explicació de l'autèntica llegenda de Sant Jordi a la Plaça Sant Elm.

senyora de barcelonaD'altra banda, per Sant Jordi s'acumulen les presentacions de llibres arreu, i en el cas de la nostra vila aquests dies en tindrem dues: "Llengua i emoció", de Quim Gibert i Jordi Bilbeny, i "Una senyora de Barcelona", d'Elvira Elias.

granja jocsI just abans de la Diada, aquest diumenge 22 d'abril, tota la canalla podrà passar una magnífica estona a la plaça de l'Església amb  La granja dels Jocs.

D'altra banda, la Biblioteca tampoc faltarà aquest any a la cita anual del llibre i muntarà la seva parada al carrer. A més, i en col·laboració amb Ràdio Arenys han preparat un interessant joc a l'aire lliure sota el nom de Passallibres. També la parada de la Biblioteca, com cada Sant Jordi, aprofitarà aquest espai per donar la Guia de Recursos de les Biblioteques del Maresme del 2012.

Les activitats a peu de carrer es completaran amb l'exposició Visions al Museu Marès de la Punta, els contes Primavera de Dracs, i l'audició de sardanes amb la Cobla Mediterrània.

I com a record d'aquesta Diada, l'Ajuntament d'Arenys de Mar ha editat uns punts de llibre amb motius del 300 anys del retaule barroc. Els trobareu aquest dilluns a diferents equipaments municipals.

Informació relacionada
Dilluns, 23 d'abril de 2012
a càrrec de la Cobla Mediterrània
Dilluns, 23 d'abril de 2012
Dilluns, 23 d'abril de 2012
Diumenge, 22 d'abril de 2012
Publicat el 20 d'abril de 2012
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^