Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
NOT═CIES
Idees pel projecte de biblioteca a les Clarisses

La nova biblioteca d'Arenys fa un nou pas per ser una realitat a l'antic convent de les Clarisses. S'ha publicat la convocatòria pel concurs de projectes per a la redacció del projecte de rehabilitació de Les Clarisses. Aquest procés es farà amb la intervenció d'un jurat que participarà en la selecció de la proposta guanyadora.

L'objecte d'aquest concurs és la selecció del projecte de rehabilitació de l'antic convent per al seu ús com a biblioteca, amb la posterior contractació del servei de redacció del projecte, mitjançant un procediment negociat sense publicitat, amb la persona guanyadora del concurs.

El concurs es desenvoluparà en dos fases, amb intervenció de jurat. El jurat estarà integrat per persones físiques independents de les participants i adoptarà les seves decisions o dictàmens de manera imparcial, sobre la base de la documentació i dels estudis tècnics aportats a les propostes, atenent únicament als criteris establerts a les bases publicades. 

El procés preveu que hi hagi cinc finalistes i que un del projectes sigui el guanyador. També, si s'escau, es preveu l'encarrec de la redacció. El total de la estimat d'aquest procés és de 145.000 euros.

Informació completa de la licitació oberta

Fitxer Acrobat-PDF de (399.14kB)

Fitxer: BASES_CONCURS_CLARISSES.PDF

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 26
Mida: 399.14 kB

Publicat el 2 d'octubre de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^