Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arriben els patges dels Reis d'Orient i comencen les festes de Nadal

Arribada patges

Arribada patges

L'encesa de les llums de la Riera i les lluminàries i guarniments  a d'altres punts de la vila s'ha acompanyat de la presentació d'un espai al web municipal on s'agrupen totes les activitats que s'organitzaran les properes setmanes. La situació de pandèmia condicionarà la celebració però l'Ajntament i les entitats col·laboradores han previst alternatives per garantir l'èxit i la màgia d'aquestes dates.

El Tió, el pessebre, la festa de Cap d'any i l'Arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient es mantindran amb certs canvis per eviatr concentració de persones. S'hi afageixen altres propostes per fer des de casa i compartir a través del web municipal per fer postals nadalenques i manualitats i propostes creatives per presentar als balcons de les cases. També hi haurà celebracions comercials com la Festa del comerç local que organitza la Unió de Botiguers.

La regidora de Festes, Míriam Puig, convida a tothom a participar en aquest Nadal que serà diferent però que amb la voluntat i col·laboració de tothom hem de fer més segur. Tots aquests consells i recomenacions es poden veure a l'espai 
https://arenysdemar.cat/nadal

Arribada dels Patges reials

Els patges reials han arribat, aquesta tarda, a Arenys de Mar per confirmar que Ses Majestats els Reis d'Orient visitaran Arenys de Mar, com és tradició, el dia 5 de gener. Enguany els patges han arribat per mar i s'ha reunit amb la Comissió organitzadora de l'arribada per planificar la visita reial d'acord a les mesures de la situació sanitària actual. Els mateixos patges han explicat com serà la Nit de Reis, anuncien bústies i videoconferències i també han acordat com es farà tota l'entrega de regals als nens i nenes de la vila.

Publicat el 4 de desembre de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^