Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Obertes les preinscripcions al PTT d'Arenys de Mar

PTT FUSTERIAEl Pla de Transició al Treball (PTT) d'Arenys de Mar ha obert les preinscripcions pel curs 2022/2023 del 2 al 13 de maig, segons el calendari del Departament d’Educació.

Com als darrers anys les especialitats que s'ofereixen a Arenys de Mar són:

  • Auxiliar en treballs de fusteria i instal·lació de mobles
  • Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic  

El PTT és un programa de formació i inserció que és voluntari i dura un curs acadèmic, està pensat per a joves d'entre 16 i 21 anys que no hagin obtingut el graduat en ESO.

Si la vostra primera opció és una de les dues especialitats del PTT d'Arenys de Mar haureu de presentar la sol·licitud de preinscripció i la documentació necessària a la Regidoria d’Educació, a la primera planta de l’Edifici Xifré, amb cita prèvia.

Per qualsevol dubte i demanar cita prèvia  ☎️  93 795 95 02 o 📩 👉🏼 pttarenysdemar@xtec.cat

La documentació que caldrà presentar:

El model de sol·licitud de preinscripció i la documentació identificativa que cal adjuntar es troba a disposició en el web del Departament d’Educació https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/pfi/inici/

Només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per persona, però s'hi poden indicar peticions d'admissió en diversos centres, modalitats i especialitats, sempre ordenats per ordre de preferència. La presentació de més d'una sol·licitud comporta la invalidació dels drets de prioritat que poden correspondre.

Documentació identificativa que cal adjuntar:

  • L'original i una còpia del DNI, NIE o passaport vigent. Si es tracta d'estrangers comunitaris, document d'identitat del país d'origen.
  • Si la persona sol·licitant és menor d'edat també s'ha de presentar:
    • L'original i una còpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si està en situació d'acolliment en família o institució, la resolució d'acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
    • L'original i una còpia del DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor/a o guardador/a de fet) o, si la persona sol·licitant és estrangera, de la targeta de residència on consta el NIE o del passaport. Si es tracta d'estrangers comunitaris, document d'identitat del país d'origen.
  •  Per a l'acreditació dels criteris, cal presentar:
    • Per acreditar la condició de discapacitat, un certificat dels serveis de valoració i orientació a persones amb discapacitat (CAD) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies o bé un informe de l'EAP en què s'indiqui l'existència d'indicis raonables que l'alumne o alumna presenta discapacitat.
    • Quan el domicili habitual que s'al·lega no coincideix amb el del DNI, amb el de la targeta de residència on consta el NIE o es tracta de persones estrangeres sense NIE, s'acredita amb el certificat o volant municipal de convivència de l'alumne o alumna, on ha de constar que conviu amb la persona sol·licitant, si escau.
    • El certificat d'estudis o altra documentació que acredita el nombre de cursos escolaritzats a l'ESO i l'últim curs que s'ha fet o que s'està fent.

Fitxer Acrobat-PDF de (994.45kB)

Fitxer: DA_ptic_PTT_22_Ptt_Arenys_de_Mar.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 994.45 kB

Publicat el 3 de maig de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^