Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Presentada la nova temporada 2023 del Teatre municipal. Aquestes festes regaleu Principal!

Principal hivern 23El Teatre Principal ha presentat la nova programació de la temporada d'hivern i primavera de 2023. Una àmplia oferta que ja està disponible i pot esdevenir una proposta excel·lent per obsequiar durant les properes celebracions de Nadal i Reis.

La temporada arrencarà el 19 de gener amb la primera retransmissió de la Royal Opera House de Londres, d'un total de set previstes fins al mes de juny, entre òperes i ballets.

No serà fins al primer cap de setmana de febrer que es programarà el primer espectacle en viu dels tretze que s'han preparat.

La companyia Estaquirot Teatre serà l'encarregada d'obrir aquesta nova temporada amb l'espectacle El Jan Totlifan. La històrica companyia torna un cop més al Teatre Principal d'Arenys però aquesta vegada serà per acomiadar-se, ja que deixa els escenaris després de cinquanta anys treballant pel públic familiar.

La programació preveu altres espectacles, com el concert acústic de Ramon Mirabet i l'obra de teatre Tocar Mare, text guardador del torneig de dramatúrgia del 2016 i espectacle estrenat al Temporada Alta 2022.

Si voleu saber més sobre aquesta programació, no espereu més, podeu descarregar la programació completa des d'aquí  o bé visitar el web del Teatre Principal .

 

Publicat el 21 de desembre de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^