Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Teatre Principal obre la venda d'entrades per a la programació gener-juny

El Teatre Principal ha presentat la nova programació de la temporada d'hivern i primavera de 2024. Una àmplia oferta que ja està disponible i pot esdevenir una proposta excel·lent per obsequiar durant les properes celebracions de Nadal i Reis.

El Teatre Principal arrencarà la nova programació el 18 de febrer. Ho farà amb un espectacle familiar, Núvol Núvol, de Periferia Teatro. Hi haurà altres propostes per a tots els públics, com Soc una ciclopeta, amb Pea Green Boat; El petit univers, amb Marcel Gros, i Hansel i Gretel, de Roda Produccions. 

El 25 de febrer hi haurà el plat fort de la temporada, Conspiranoia, amb Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert i Mia Esteve. També es podrà gaudir de Pols de Diamant, de Pau Coya, i Un concert a la Casa Blanca, de Jordi Roigé. 

Ens arriben propostes musicals, com el concert 2: Pianos, de Josep Maria Porté i Antoni Tolmos; Debussy i Shubert, amb Quartet Gerhard, i Anem a Tocar Ratlla?, amb el Cor Tiamat i la Banda de l’EMA. I també hi haurà dansa amb Viratges

No faltaran tampoc les retransmissions via satèl·lit des de Londres, que començaran el 7 de febrer amb el ballet Manon, de Jules Massanet; Madama Butterfly, de Puccini; El llac dels cignes, de Txaikovski; Carmen, de Bizet, i Andrea Chénier, de Giordano.  

Les entrades estan a la venda des del 22 de desembre. Podeu accedir-hi a través del web del Teatre Principal o clicant aquí

Publicat el 27 de desembre de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^