Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
ACTES DELS PLENS

El Ple municipal és el màxim òrgan de representació política de la ciutadania en el govern d'Arenys de Mar. Integrat per la totalitat dels regidors (17) i presidit per l'alcalde, estableix les línies d'acció municipals i resol les qüestions més importants, amb funcions de tipus consultiu, planificador, reglamentari, i de control i fiscalització dels òrgans de govern.

Les sessions ordinàries dels plens municipals es duen a terme el tercer dimecres de cada mes a les 7 de la tarda a la Sala de Plens de l'Ajuntament d'Arenys de Mar. Tothom qui ho vulgui hi pot assistir, i fins i tot participar tal com estableix el ROM, el Reglament Orgànic Municipal, que en l'article 97 regula la presentació de propostes d'iniciativa popular.

Els plens municipals es poden seguir en directe a través de Ràdio Arenys (91.2 FM) i per Internet a través del web de la Ràdio (radioarenys.cat).

Les actes dels plens municipals es publiquen un cop aprovades en les sessions posteriors de cada ple. També es poden consultar a través del tauler d'anuncis que hi ha a la façana de l'Ajuntament (Riera Bisbe Pol, 8). Aquí es poden consultar les actes dels plens de 2006 i 2007.

Destaquem
 
^