Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arriba el Calamarenys!

25è CalamarenysEl Calamarenys, les jornades gastronòmiques dedicades al calamar d'Arenys, celebra enguany la seva 25a edició. 25 anys continuats d'activitat dels restauradors arenyencs per promoure la gastronomia arenyenca i el nom d'Arenys amb el calamar de potera com a protagonista. 

Malgrat la delicada situació sanitària actual i les mesures de restricció d'aforaments les Jornades proposen un seguit d'activitats per fer a l'espai públic, en grups restringits. Per precaució i evitar aglomeracions s'han decidit suspendre d'altres activitats més multitudinàries, com han estat molts anys la subhasta de peix o la Mostra gastronòmica.

Enguany el tast del calamar d'Arenys es proposa que sigui directament als diferents restaurants de la vila que participen al Calamarenys i ofereixen les seves receptes, de manera especial, aquests mes d'octubre. 

El programa d'activitats pensat per  fer més atractiva la visita de forasters a Arenys de Mar i presentar la realitat marinera de la vila inclou diverses visites al port, passejos amb barca i descobertes naturalistes  D'aquesta manera no només es promou l'element gastronòmic sinó que també oferim una descoberta de la vila i la seva gent, sempre oberta a acompanyar al visitant per fer-lo  gaudir d'Arenys de Mar.

La regidora de Turisme, Ona Curto, destaca a la presentació de les Jornades; "La voluntat, més enllà de poder seguir amb una petita normalitat i poder celebrar 25 edicions de Calamarenys, és també impulsar la gastronomia arenyenca i promocionar les qualitats de la marca Arenys i del producte de proximitat. Ara més que mai, volem fer costat tant el sector pesquer com del sector de la restauració, aconseguint així, captar un dels principals segments turístics que actualment té la vila, el turisme gastronòmic."

La direcció de les Jornades és a càrrec de la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, amb la col·laboració d'altres regidories, de l'Associació de Restauradors d'Arenys de Mar i de diferents restaurants, allotjaments, comerços i associacions de la vila. 

Publicat el 29 de setembre de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^