Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL CALAMAR D'ARENYS
RESTAURANTS PARTICIPANTS

En aquest 27è aniversari del Calamarenys podràs escollir d'entre una quarentena de propostes de plats amb el calamar d'Arenys, viu una experiència gastronòmica referent al Maresme!


1.  BARE NOSTRUM

Riera del Pare Fita, 117. Tel. 93 792 00 19

·         Calamars amb ceba > 17 € (apte per a celíacs)

·         Calamars amb foie > 17 €  

                 

2. BLAU DE MAR 

Passeig del Xifré, 2. Tel. 93 158 60 65 (dilluns tancat)

·         Tagliatelle de calamar amb cansalada viada i ou madurat en soja > 20 €  

·         Calamars farcits amb botifarra de perol i gamba d'Arenys amb picada antiga de xocolata > 24 €  

3. CAL XAVI

Avinguda Pau Costa, 16. Tel. 93 792 38 50 (dilluns, dimarts nit i dimecres nit tancat) Vacances del 10 al 19 d’octubre)

·         Calamars farcits amb copa de verdejo blanc > 17 €

4. CAN DANI

Plaça de les Palmeres – Zona Port. Tel. 93 795 87 66 (dilluns tancat)

·         Calamars a la catalana > 16,95 € (apte per a celíacs)

·         Calamars amb salsa de garota > 16,95 € (apte per a celíacs)

·         Calamar planxa en la seva tinta > 16,95 € (apte per a celíacs)

5. CAN MAJÓ

Passeig de Ronda, 5. Tel. 93 792 31 54 (dimecres tancat)

·         Calamar a la planxa amb bolets i cansalada > 22 € (apte per a celíacs)

·         Arròs de calamar amb carxofes i romesco> 20 € (apte per a celíacs)

6. CAPOTE - RESTAURANT/ROSTISSERIA

Riera Bisbe Pol, 7. Tel. 93 792 30 00 (Tanca per vacances del 17 al 27 d'octubre)

·         Calamars amb cargols > 31,50 €/kg 

·         Calamars farcits de peix i marisc > 32,50 €/kg 

·         Ménu cap de setmana: 1er plat a escollir; 2n plat a escollir entre calamars amb cargols o calamars farcits de peix i marisc; postres , beguda i pa> 19,40 € 

7. DELIRIO GASTRO BAR

Avinguda de Pau Costa, 9. Tel. 640 63 43 80 (diumenge nit i dilluns tot el dia tancat)

·         Baos de calamar amb maionesa d'all negre> 12,50 € 

·         Cruxent de tapioca amb tàrtar de calamar> 13,90 € (apte per a celíacs)

·         Sushi de calamar farcit> 12,50 € (apte per a celíacs)

·         Calamar esparracat amb rossinyols> 14,90 €

·         Menú:  cada setmana s’oferirà amb un dels quatre plats anteriors.

8. EL CORO

Carrer de Frederic Marès, 2 baixos. Tel. 93 792 03 27 (diumenge tancat)

·        Calamar a la planxa amb cremós de moniato, salsa de botifarra negra i saltejat de bolets, carxofetes i pernil torrat > Plat disponible al menú de dissabte de 24,95 € (apte per a celíacs)

9. EL MOT DEL VILA

Riera del Bisbe Pol, 89. Tel. 93 795 88 86

·         Plat: Calamar de la llotja amb terrina de peu de porc, la seva salsa i puré de mongeta del ganxet > PSM (apte per a celíacs)

·         Tapa: Calamars farcits amb caldo asiàtic> PSM

10. EL PORTINYOL

Moll de Llevant, s/n (zona portuària). Tel. 93 131 11 00 (dimarts tancat)

 ·        Calamars amb trinxat i papada > 21 € (apte per a celíacs)

11. LA MAR DE TAPES

Riera del Bisbe Pol, 88 Tel. 656 69 22 20 (dimecres, dijous, diumenge i dilluns tancat per la nit i dimarts tancat tot el dia)

 ·         Faves a la catalana amb calamar de potera > PSM (apte per a celíacs)

12. L’ATENEU

Carrer de Josep Anselm Clavé, 22. Tel. 93 792 05 91

·         Tapa calamars saltejats > 9,50 € (apte per a celíacs)

·         Plat calamars saltejats > 12 € (apte per a celíacs)

13. LA RACLETTE

Riera del Bisbe Pol, 104. Tel. 93 792 58 56 (dilluns, dimarts i dimecres tancat)

·         Calamar amb trinxat i botifarra negra > 17 €  (apte per a celíacs)

14. LA TASQUETA D’ARENYS

Passeig del Xifré, 15. Tel. 93 795 98 80 (de dilluns a divendres, de 12 a 17h / dissabtes i diumenges de 9 a 17 h / divendres i dissabtes de 20 a 23 h)

·         Calamar confitat amb cor d'escarxofa del Prat i torradeta de crema de nyora > 18 €  (apte per a celíacs)

15.LA TORRE DE CAN MARTRI 

Carrer de Josep Anselm Clavé, 23. Tel. 93 792 50 13 (dilluns i dimarts tancat)

·         Croqueta de calamar amb ceba> 1 € /u.

·         "Sorrentino" de tardor amb tallarines de calamar>  2´50 € /u.

·         Calamars farcits de carn estil Can Martri >  21´85 €/Kg

 16. MSON DE MAR

Riera del Bisbe Pol, 53. Tel. 93 793 18 89 (dilluns tancat)

·         Cebiche de calamar> PSM (apte per a celíacs)

·         Mollete de calamar amb ajonesa i salsa negra > PSM 

 17. PEBRE NEGRE

Carrer Santa Clara, 2. Tel. 622 82 35 48 (Diumenge tancat)

·         Entrepà de calamars amb salsa tàrtara i espinacs frescos > 8 €  

·         Trinxat d'Arenys >8 €  

 18. SARDINETA BISTROT BY YOLANDA MAJÓ

Carrer d’Avall, 41. Tel. 93 792 05 60 (dilluns i dimarts tancat)

·         Pizzeta de calamar d'Arenys, pesto, ruca i tinta de calamar > 17 €  

·         Taco Mex amb cremós d'alvocat, pico de gallo, calamar d'Arenys i romesco> 14 € (apte per a celíacs)

·         Escabetx de calamars d'Arenys i rossinyols > 18 €  (apte per a celíacs)

·         Arròs del  Delta, negre o no, calamars, rapets d'Arenys i carxofes > 20 € ( mínim per a 2 persones) (apte per a celíacs) 

 19. SA VOGA (RESTAURANT)

Rial Sa Clavella, 12. Tel. 93 795 92 93 ( dilluns, dimarts i dimecres tancat. Vacances de l’1 al 15 de novembre)

·        Sandwich de pa brioix amb calamars, notes d'allioli negre i canonges> PSM 

·        Pasta Casarecce amb calamars a la carbonara> PSM

·        Fricandó de calamars> PSM (apte per a celíacs)

·        Calamar farcit amb botifarra de bolets i la salsa de la iaia> PSM (apte per a celíacs)

 

 

 

 
Imprimir
^