Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Nova edició de l'ATR amb tota la programació de Nadal

ATR 106S'ha començat a repartir una nova edició de l'ATR, el Butlletí municipal d'Arenys de Mar. Aquesta publicació inclou tota la programació d'actes de les festes de Nadal i Reis. 

La portada del Butlletí és dedicada a l'Agermanament oficial entre les viles de la Ràpita i d'Arenys de Mar que es va oficialitzar el passat mes d'octubre. Entre els continguts que inclou l'edició hi ha la campanya de sensibilització ambiental "Arenys ho aporta tot", a la qual es refereix l'alcaldessa Annabel Moreno a l'editorial que obre l'ATR. També hi ha un article relacionat amb la propera convocatòria del premis Arenys Acció i la posada en marxa del Carnet Jove Local. Com és habitual l'ATR inclou l'espai de Tribuna Política, amb l'opinió de tots els grups municipals.

Aquesta edició de l'ATR dedica un extens espai central a la programació i promoció dels actes de Nadal que comencen aquest cap de setmana, amb la Despertada del Tió. 

L'edició en paper de l'ATR es pot recollir a tots els centres municipals i a un bon nombre d'establiments i comerços locals. També es pot descarregar la versió en PDF des d'aquest enllaç.  

La programació inclosa a l'edició en paper pot patir alguna modificació o incorporació de nous actes i, per tant, us recomanem que també consulteu la versió en línia -on-line- (que, a més, és accessible via app).

Fitxer Acrobat-PDF de (8.75MB)

Fitxer: ATR_106_NADAL_22.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 24
Mida: 8.75 MB

Publicat el 9 de desembre de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^