Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Construïm vincles comunitaris

repercussió diada1La societat actual està vivint grans reptes vitals que ens interpel·len a totes i cadascuna de les persones que en formen part. Un d'aquests reptes és consensuar els valors de la convivència.  Des de la regidoria de Drets Civils amb la col·laboració amb Espai Coneix, cooperativa especialitzada en la promoció de la convivència,  i la Diputació de Barcelona s'inicia el projecte Construïm  vincles comunitaris per dissenyar conjuntament els valors de la vila.

El projecte Construïm vincles comunitaris té com objectiu principal generar vincles, construir ponts relacionals i crear espais de diàleg en un marc de seguretat humana que afavoreixi la comunicació de les diferents sensibilitats i veus existents de les persones residents a Arenys de Mar. Una proposta per donar veu a tothom.

La primera proposta que s'endega és a través d'una enquesta anònima que es pot contestar on-line a través d'aquest formulari. L'enquesta té una primera part que recull de dades personals genèriques (edat, sexe, gènere, origen...); un segon bloc amb preguntes sobre els interessos personals i necessitats sobre la convivència com a persones residents a Arenys de Mar. I una darrera pregunta  convida a fer una propsta  "Un futur amb valor" imaginant com ens agradaria que fos Arenys de Mar el 2030.

Animem a tothom a participar-hi i també a difondre l'enquesta entre  persones residents a Arenys de Mar.

Memòria i presentació de tota l'acció (descarregar PDF)

Fitxer Acrobat-PDF de (447,41kB)

Fitxer: construim_vincles_sociocomunitaris.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 11
Mida: 447,41 kB

Publicat el 10 de novembre de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^