Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Portada>Regidories>Cultura i Festes
Botó que mostra/amaga menú lateral
CULTURA I FESTES

Cultura i Festes

Arenys de Mar té un bon nombre d'entitats i associacions culturals que cada any fan possible un gran ventall d'activitats a la nostra vila. A Arenys, hi ha doncs molts col·lectius que programen cada any actes lúdics, festius, taules rodones, publicacions, fires, jornades... i que enriqueixen la vida cultural i festiva arenyenca.

La regidoria de Cultura i la regidoria de Festes, desenvolupen un nombre important d'activitats culturals i festives adreçades al conjunt de la vila, i posen a l´abast dels convilatans els equipaments culturals municipals.

Des del web us proposem fer un tomb pels museus de la nostra població, conèixer les novetats de la Biblioteca, descobrir les col·leccions de l´Arxiu Municipal, o cercar en el fons documental de Salvador Espriu.

Un altre dels grans equipaments de la vila és el Centre Cultural Calisay. En aquests moments, el Calisay, està en ple funcionament l'Escola de Música, Ràdio Arenys, l'Esplai de la Gent Gran, el Servei d'Informació Juvenil, l'Espai Jove, la sala '1 d'octubre' (per balls, sopars, espectacles de música, teatre i dansa...), la Sala d´Exposicions, l'auditori Josep M. Arnau (per conferències, espectacles de petit format i com a taller), la Sala Noble (per conferències, reunions i cursos) i l'Espai d'Entitats, format per diverses aules i despatxos per a les entitats arenyenques.

Des d´aquesta àrea es promouen també publicacions arenyenques pròpies i ajuts a autors locals. Es important també destacar els ajuts i subvencions per donar suport a les entitats arenyenques.

Durant l´any, es programen cursos de diferents nivells d'aprenentatge del català, així com diverses convocatòries obertes a la participació: Mostra literària, Arenys de Flors...

La regidories de Cultura i Festes són les encarregades de programa cada any, les principals cites amb l'agenda lúdica arenyenca: Reis, Carnaval, Sant Jordi, Sant Zenon, Festival de Jazz, Tardes Infantils, Música a la Gruta, Sant Roc…

Recordeu que des de l'agenda d'aquest web, podreu trobar més informació de tots els actes que es programen a Arenys, i si voleu, podeu donar d'alta o afegir una nova convocatòria.

Dades de la regidoria
  • Regidoria de Cultura:

Regidor: Josep Maria Pruna
cultura@arenysdemar.cat

  • Regidoria de Festes:

Regidora: Míriam Puig
festes@arenysdemar.cat

Tècnic de Cultura i Festes: Enric Pera i Pi

perape@arenysdemar.cat

Ajuntament d'Arenys de Mar

Riera del Pare Fita, 31 (Edifici Calisay)
08350 Arenys de Mar

Telèfon 93 792 41 88
Fax 93 792 46 11

^