Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Nadal façana
Portada>Regidories>Cultura i Festes
Botó que mostra/amaga menú lateral
CULTURA I FESTES

Cultura i Festes

Arenys de Mar té un bon nombre d'entitats i associacions culturals que cada any fan possible un gran ventall d'activitats a la nostra vila. A Arenys, hi ha, doncs, molts col·lectius que programen cada any actes lúdics, festius, taules rodones, publicacions, fires, jornades... que enriqueixen la vida cultural i festiva arenyenca.

La regidoria de Cultura i la regidoria de Festes, desenvolupen un nombre important d'activitats culturals i festives adreçades al conjunt dels vilatans, i posen també al seu abast els equipaments culturals municipals.

Des del web us proposem fer un tomb pels museus de la nostra població, conèixer les novetats de la Biblioteca, descobrir les col·leccions de l´Arxiu Municipal, o cercar en el fons documental de Salvador Espriu.

Un altre dels grans equipaments de la vila és el Centre Cultural Calisay. En aquests moments, el Calisay, està en ple funcionament l'Escola de Música, Ràdio Arenys, l'Esplai de la Gent Gran, l'Espai Jove, la sala '1 d'octubre' (per balls, sopars, espectacles de música, teatre i dansa...), la Sala d´Exposicions, l'auditori Josep M. Arnau (per a conferències i espectacles de petit format ), la Sala Noble (per conferències, reunions i cursos) i l'Espai d'Entitats (aules i despatxos per a les entitats arenyenques).

Des d´aquesta àrea es promouen també publicacions arenyenques pròpies i ajuts a autors locals. És important també destacar els ajuts i subvencions de suport a les entitats arenyenques.

Durant l'any, es programen cursos de diferents nivells d'aprenentatge del català, així com diverses convocatòries obertes a la participació: Mostra literària, Arenys de Flors...

La regidories de Cultura i Festes són les encarregades de programa cada any, les principals cites amb l'agenda lúdica arenyenca: Reis, Carnaval, Sant Jordi, Sant Zenon, Festival de Jazz, Tardes Infantils, Música a la Gruta, Sant Roc…

Recordeu que des de l'agenda d'aquest web, podreu trobar més informació de tots els actes que es programen a Arenys.

Dades de la regidoria
  • Regidor de Cultura:

Josep Maria Pruna i Cañadas

prunacj@arenysdemar.cat 

  • Regidora de Festes:

Míriam Puig i Comí

puigcm@arenysdemar.cat

  • Tècnic de Cultura i Festes:

Enric Pera i Pi

perape@arenysdemar.cat cultura@arenysdemar.cat festes@arenysdemar.cat

Riera Pare Fita, 31 (C.C.Calisay) - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 792 41 88

  • Directora del Museu d'Arenys:

Neus Ribas San Emeterio

ribassn@arenysdemar.cat museu@arenysdemar.cat

Carrer de l'Església, 37-43 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 792 44 44

  • Directora de la Biblioteca Pare Fidel Fita:

Muntsa Abad i Padrosa

abadpm@arenysdemar.cat  b.arenysma.pff@diba.cat

Carrer Bonaire, 2 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 792 32 53

  • Directora del Centre Espriu:

Montse Caba i José

cabajm@arenysdemar.cat cespriu@arenysdemar.cat

Can Nadal, s/n  - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 28

^