Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
BIBLIOTECA P. FIDEL FITA
Consulta i eines informàtiques

La biblioteca ofereix la consulta "in situ" del seu fons documental, en qualsevol tipus de suport, per cobrir les necessitats informatives, formatives i de lleure, tant d'infants com d'adults. Espai_formació

Els documents de la biblioteca es troben en prestatges de lliure accés ordenats per matèries segons una adaptació simplificada de la Classificació Decimal Universal (CDU) i/o agrupats per centres d'interès.

Servei d´accés a Internet i ofimàtica
 
Servei que consisteix en què la biblioteca posa a disposició de l'usuari ordinadors per a què es facin servir com a ordinadors personals, permetent-ne l'ús individualitzat.

D'aquesta manera, es permet l'accés de determinats col•lectius a les noves tecnologies de la informació, sobretot per a l'usuari que no té equip informàtic a casa. Tant sols és necessari el carnet de Biblioteca per poder-hi accedir.

@renys en xarxa
 
La Biblioteca disposa de 10 terminals on els usuaris poden treballar amb eines ofimàtiques i connectar-se a Internet. En aquest cas, a partir de 12 anys amb permís patern/matern, o de 14 anys, es pot complimentar la butlleta d´alta al sistema. Així, es disposa de 15 sessions d´una hora d´ordinador i de 20 impressions en blanc i negre al mes de forma gratuïta. Aquest compte d´usuari és operable des dels ordinadors de la Biblioteca i de l´Espai Jove. 

Al moment d'iniciar una sessió caldrà identificar-se amb un nom d'usuari i una clau d'accés que, el primer cop que s'utilitzi el servei serà el teu NIF i la seva data de naixement, respectivament. Un cop accedeixis al servei, et recomanem que canviïs la clau d'accés i que facis atenció a les notificacions que poden aparèixer a la finestra de benvinguda.

Quines unitats puc utilitzar?
Pots fer servir tots els dispositius que l'ordinador pugui reconèixer. Per norma general: disc local i llapis de memòria (USB). Recorda't de gravar els fitxers que hagis fet abans de finalitzar la sessió ja que les dades gravades al disc dur s'esborren quan es finalitza.

Limitacions d'accés
Poden ser causa d'expulsió del servei o de limitació d'accés les següents causes:

  • Fer un mal ús dels ordinadors
  • Tenir un comportament inadequat en l'equipament d'aquest servei
  • Utilitzar el nom i la clau d'accés d'un altre usuari 
 
Imprimir
^